Nu när jag flyttat till Stockholm

Ja, då har det äntligen blivit dags för att investera i en Wafabike. I Borås har jag tidigare inte känt för att köpa en eftersom jag behöver cykla i oavsett väder, och av någon konstig anledning så regnar det typ alltid där. Däremot här i Stockholm så är det fantastiska möjligheter för att cykla till jobbet eftersom det är hemsk trafik här på morgonen. Med andra ord är det Wafabike som egentligen är det enda kloka valet i den här stan för att komma fram någorlunda snabbt och känna att man dessutom rör på dig.

En fatbike elcykel från Wafabike är ju något som jag verkligen har spanat in. På så vis får man en cykel som är unikt handbyggd och som jag tror att man har svårt att tröttna på. Dels så finns det även cruisers, retro-modeller eller citybikes, allt för att du helt enkelt ska kunna välja vilken vibe du vill ha när du tar dig fram på gatorna.

It’s all in the details

Ja men det handlar om detaljerna enligt mitt tycke. För Wafabikes koncept går ut på att helt enkelt sälja elcyklar eller elfordon anpassade efter vårt nordiska klimat. Det gör ju tyvärr inte att jag älskar att cykla i regn, men det gör att min cykel oavsett klarar det galant. Du ska med andra ord kunna ta cykeln till jobbet, ut på landsbygden eller varför inte om du ska cykla igenom terrängen. Däcken gör att du kan köra året runt, oavsett väder, och dessutom så lyfter den unika designen cykeln på ett sätt som gör att dem som äger en Wafabike typ aldrig vill sluta cykla. Även fast du är framme vid ditt slutmål som vill du liksom inte kliva av cykeln. Detta är ett gott betyg om något, så kika in din cykel idag!