Jägarliv – butiken för oss friluftsälskare

      Kommentarer inaktiverade för Jägarliv – butiken för oss friluftsälskare

Häromdagen när jag passerade Svenljunga med bilen fick jag syn på en butik jag aldrig sett innan, nämligen Jägarliv. Av nyfikenhet stannade jag och gick in då jag kommer från en familj som bara älskar jakt och friluftsliv. Jag måste bara säga wow! Vilken butik. Jägarliv i Svenljunga kommer lätt bli mitt nya stammisställe när jag ska handla nya kläder eller tillbehör till mina intressen.

Kläder och utrustning till hela familjen

Eftersom sonen min är ett riktigt stort fiskefan så köpte jag med mig en hel del fiskeutrustning hem. Bland annat vart det lite nya fiskedrag, en ny hov och en digitalvåg.
Till minsta sonen hittade jag en riktigt go fleecetröja i bra kvalitet och till mig själv fick det bli ett par nya jaktbyxor, en termos och en skytteväst. Jag kunde ju såklart inte komma tomhänt hem till frugan så till henne hittade jag ett par riktigt fina friluftsbyxor, ett underställ och ett par gummistövlar då hennes gamla har sett sina bästa dagar.

Ett utbud för alla säsonger och utomhusaktiviteter

Något som jag fastnade lite extra för men som inte fick åka med hem den här gången var alla deras paddelbrädor. Vi har pratat så länge om nu att vi skulle vilja ha varsin SUP bräda att kunna ha nere vid sjön till sommaren och de paddelbrädorna Jägarliv hade såg verkligen riktigt fina ut måste jag säga. Vi har faktiskt spanat lite extra på deras webbshop nu i efterhand och det lutar faktiskt åt att vi köper varsin bräda framåt våren.

Jägarliv i Svenljunga hade verkligen ett sortiment för alla som gillar friluftsliv, jakt, fiske och liknande. Det fanns till och med arbetskläder för den som är ute efter det. Produkterna är av bra 7kvalitet och till ett vettigt pris, dit kan hela familjen gå och handla och hitta vad man behöver.