Allt jag önskar mig

När jag till sommaren fyller 25 så är det nu många runt i min närhet som frågar vad jag önskar mig i födelsedagspresent. Detta har jag alltid tyckt varit lika svårt, så även i år. Däremot, när jag låg och tog det lugnt i hängmattan, så slog det mig. Äntligen har jag kommit på något jag faktiskt önskar mig! Jag gick då in och besökte smxsports.se och fick syn på MC kläder från Lindstrands. Äntligen kunde jag därför säga till min mormor som så gärna vill köpa något jag önskar mig och inget fånigt presentkort, att jag önskade mig en mc-jacka och ett par byxor och kanske en scarf eller liknande vid lite kallare åkturer. Det var så kul att låta mormor dessutom bestämma vad som jag kan tänkas gilla, så får vi se om det blir ett byte eller inte!

Varför väljer jag Lindstrands?

Jo men det är väl ganska självklart. Dels så är mc kläder från Lindstrands till en väldigt god kvalité. Det handlar också om att det är bra val av material som verkligen gör att plagget sitter snyggt och riktigt bra, med stretch där det behövs och framför allt är regn och vindtätt. Priserna är absolut överkomliga men man behöver vara beredd på att det är kläder i slitstarka material vi har att göra med, inte en t-shirt från H&M.

Mc-kläder har blivit viktigt för mig eftersom jag är en av många få motorcyklister som är tjejer. Jag vill därför undvika att bära rosa, fjärilar och annat sånt trams, jag är minst lika mycket människa som dig och kan ha kul oavsett om jag har fjärilar på ryggen, snarare att jag har ännu roligare då. Så är du också tjej och letar motorcykelkläder eller kanske har födelsedag snart kolla in Lindstrands MC kläder  och du kommer till himmelen! 😊