På skoj men ändå lite allvarligt

      Kommentarer inaktiverade för På skoj men ändå lite allvarligt

Min pojkvän har börjat spela piano, egentligen för skojs skull men jag ser verkligen att det finns ett genuint intresse hos honom. Först började han bara skämta lite för att han skulle spela upp en låt på sin bästa kompis 30-årsfest. Det handlade då om att han skulle lära sig en låt som dem hade skrivit en ny text till men väl när dem övade så tror jag att han började inse att han faktiskt gillar att spela piano. Han är musikalisk, det har vi vetat länge, men att han hade sådan talang för piano det visste jag inte.

Med andra ord så började min present från notlagret.se som en liten oseriös grej. Mer för att han skulle veta att jag uppskattade att han faktiskt spelar piano och att jag tycker att han är grym. Från notlagret.se hade jag nämligen beställt lite olika böcker om piano och noter för att han ska kunna lära sig på riktigt. På notlagret.se finns även andra böcker om andra instrument men jag tänkte att piano passade bra här och nu.

Han skrattade men jag såg allvarligheten och äkta lycka

När han öppnade paketet så skrattade han, men bara efter någon sekund så såg jag hur lycklig han blev. Han insåg då att han skulle få lära sig att spela på riktigt och allt ledde till att vi dessutom bokade pianolektioner. Detta var med andra ord mycket på skoj men blev ändå ganska allvarligt. Idag spelar han varje lördag på restaurang i stan och alla älskar när han spelar. Tänk då att jag kan få lyssna på detta typ varje dag nere i vardagsrummet där vi nu ställt dit en gammal flygel. Så det som började som något oseriöst blev ganska seriöst och något himla mysigt och kul!