Biker shorts

      Kommentarer inaktiverade för Biker shorts

Jag tror inte att biker shorts någonsin kommer att bli omodernt, bara mer eller mindre trendiga helt enkelt. Ytterligare en säsong kommer då biker shorts fortfarande är lika trendiga som året som gick. Det är verkligen en fullträff att tillverka ett plagg som är så populärt och som används både som ”riktiga” träningsshorts och även är trendigt i vardagen. Det måste vara det ultimata plagget helt enkelt! Själv har jag alltid älskat biker shorts fast på min tid hett dom kort och gott cykelbyxor, även fast dom inte hade någon vaddering.

Riktiga ”biker shorts”

Vad säger då dom som cyklar om dessa ”biker shorts”? Nja, för cykeleliten och hänförda cykelentusiaster så tycker dom nog att det är töntigt att gå runt och säga ”biker shorts” när det är ett par vanliga korta shorts. För de som cyklar så är cykelbyxor eller ”biker shorts” ett par elastiska träningsbyxor i kort modell med vaddering för sadeln och med eller utan hängslen. Punkt. Men cykelbyxor utan vaddering är ju faktiskt ett mycket omtyckt träningsplagg också. Det är svalt och skönt att ha på sig på sommaren, det skyddar mot lårskav och det torkar väldigt snabbt om det skulle bli blött.

Biker shorts i olika färger

Som riktiga cykelbyxor så kan man inte välja mellan så värst många olika färger, eller typ inga alls. Det är svart som gäller eller på sin höjd svart med tryck på eller någon form av mönster. Men annars är det ganska restriktivt med färger. Om du köper ett par biker shorts som säljs som trendigt mode så kan du få väldigt många olika längder på dom och fram för allt, det viktigaste, flera olika färger! Jag såg bilder idag på lila, gula, orangea och andra fräscha färger som hör våren och sommaren till. Det är bara att välja och vraka!